UURWERKEN - JUWELEN - DIAMANTEN - HERSTELLINGEN - RESTAURATIES - AANKOOP - VERKOOP - GRAVURES

Een familie die als sinds 1953 de bevolking van leuven en ver daarbuiten laat stralen met prachtige juwelen en horloges, dat is Juwelier Emilie-Valentino! Juwelier Emilie-Valentino op de tiensestraat in Leuven verkoopt nieuwe en gerestaureerde juwelen  zodat u op elk moment van de dag kunt schitteren en stralen.

Ook voor de aankoop of herstelling van uw horloges bent u bij ons aan het juiste adres. Met onze eigen goudsmid bieden we u zelfs de mogelijkheid tot unieke ontwerpen van kettingen, ringen, armbanden en/of oorringen. Bent u opzoek naar een betrouwbare partner omdat u oud goud wil verkopen, ook dan hoeft u niet verder te zoeken.

Uw oud goud is meer waard dan u denkt!

Voor de verkoop of versmelting van uw oud goud in Leuven kunt u tevens bij juwelier Emilie-Valentino terecht. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis van de familie krijgt u hier een degelijke en vooral eerlijke prijs. Gouden munten, tanden, juwelen, horloges…wij kopen oud goud in alle vormen en maten.

Juwelier Emilie-Valentino te Leuven, dat is:

 •           het ontwerp van nieuwe juwelen dankzij onze eigen goudsmid
 •           verkoop van ruim assortiment nieuwe juwelen
 •           herstelling en op maat maken van juwelen in eigen atelier
 •           aankoop en versmelten van oud goud

Wij zijn open van dinsdag tot en met zaterdag. We hebben een vrije ingang dus bezoek ons snel.

CONTACTGEGEVENS

Adres: Tiensestraat 27, 3000 Leuven
 info@emilievalentino.be
 016292866

OPENINGSUREN

Dinsdag tot zaterdag vanaf 10 uur tot 18 uur.
Gesloten op maandag, zondag en feestdagen.

Juwelen

Maak van elke dag een feest met een prachtig juweel of horloge als ultiem accesoire.

De aankoop van uw juwelen en horloges doet u in Leuven best bij juwelier Emilie-Valentino.

Al 3 generaties lang is Emilie-Valentino een familiebedrijf dat zicht naar zijn klanten richt met traditie en verniewing. Hier zal u een ruim aanbod sieraden vinden voor elke gelegenheid. Ons vriendelijk winkelpersoneel laat u graag passen en vergelijken.

Deze juwelier is tevens gespecialiseerd in het ontwerp, herstellen, op maat maken en versmelten van allerlei juwelen. Tevens reparaties aan uurwerken en horloges gebeuren allemaal in eigen atelier op de tiensestraat te Leuven.

Prachtige juwelen, een zeer ruim aanbod nieuwe ringen, halskettingen, oorbellen, uurwerken en horloges, onze etalage herbergt het allemaal!

Meneer Valentino en zijn vrouw Luciana ontvangen u met een glimlach in de vernieuwde winkel.

Herstellingen

Reparaties en herstellingen van horloges, juwelen en klokken, bij Emilie-Valentino kunt u een service verwachten die u zelden vindt.

Voor de reparaties en herstellingen van uw horloges, juwelen en klokken gaat u naar juwelier Emilie Valentino in Leuven.

Ook voor de restauratie van uw oude juwelen kunt u bij ons terecht. Wij volbrengen al deze herstellingen in ons eigen atelier, enkel zo kunnen we u topkwaliteit aanbieden. Onze goudsmid en onze horlogemaker staan in voor alle professionele reparaties en herstellingen.

Tevens bij u ben ons aan het juiste adres voor:

 • Ringen op maat zetten
 • Halskettingen solderen, verkorten,…
 • Stenen vervangen/slijpen
 • Parelkettingen inrijgen
 • Onderhoud van horloges
 • Gravures

Uw wilt oude juwelen laten hermaken tot iets nieuws, ook dat is mogelijk bij deze ervaren juwelier. U betaald enkel het ‘maakloon’ en in onze catalogus vind u voorbeelden genoeg voor zij wiens creativiteit het even laat afweten. Toch liever een nieuw kopen, ook dat is geen enkel probleem. Onze ruim gevulde etalage liegt niet!

Blaas uw juwelen of uurwerken nieuw leven in dankzij de herstellingen van juwelier Emilie-Valentino op de tiensestraat te Leuven, Vlaams Brabant en draag ze weer met volle trots!

Kom vrijblijvend langs of maak een afspraak. Ons vriendelijk personeel geeft u graag degelijk en gericht advies.

Aankoop Goud

Oud goud verkopen? Ga naar Emilie Valentino, juwelier en goudsmid te Leuven, het adres voor de aankoop van oud goud. Uw oud goud is meer waard dan u denkt!
Wij kopen goud aan tegen de beste prijs! Wij kopen alles wat goud is onder elke vorm!Aankoop goud en zilver inkopen

 • Gouden munten
 • Gouden tanden
 • Oude en nieuwe juwelen
 • Gebroken juwelen
 • Gouden- en merkhorloges
 • Juwelen met diamant
 • Antieke juwelen
 • Losse diamanten

Wij kopen alle soorten oud goud (8k,9k,10k,14k,18k,20k en 22k).

Uw oud goud is meer waard dan u denkt!

Aarzel niet om ons te contacteren voor een recente goudprijs.

X